Word Sponsor van ons Skeelerteam!


Bij www.schaatsfoto.nl geloven we in de kracht van de schaats-, skeelersport, het maken van foto’s bij schaats-, skeelerevenementen en deze delen is een passie zonder een commercieel verdienmodel. Om schaatsfoto.nl verder onder de aandacht te brengen, sponsoren wij een skeelerteam dat zich richt op zowel prestaties als community-building.
Naast het sportief presteren staat het plezier in de sport met een dikke stip op één, voor-, tijdens en na het sporten.
In ons eerste seizoen zijn al klinkende resultaten behaald, succes verzekerd!

Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar enkele sponsors en partners. Als dank voor uw steun bieden wij:

– Zichtbaarheid: Uw logo op het skeelerpak van ons team, waardoor u prominent aanwezig bent tijdens wedstrijden en evenementen.

– Online Exposure: Een logo van uw bedrijf, met hyperlink naar uw website op onze platformen, zodat onze bezoekers direct met u in contact kunnen komen.
Schaatsfoto.nl heeft nu circa 650 unieke bezoekers per maand, die klikken er wel op los binnen de site, er wordt zo’n 80 a 90.000 x een foto bekeken per jaar. Streven is om dit de komende jaren minimaal te verdubbelen.

Samen kunnen we de skeelersport verder promoten en meer mensen inspireren om actief te worden. Uw bijdrage maakt een groot verschil!

Indicatie:
1. Zichtbaarheid + online exposure   € 200,00 per jaar
2. Online exposure € 100,00 per jaar

Interesse? Neem dan gerust contact met mij op via info@schaatsfoto.nl . Ik bespreek graag de mogelijkheden voor een samenwerking.

Om in het voorjaar fris en fruitig in een nieuw skeelerpak aan de start te staan zal uiterlijk 1 januari de kleding voor het nieuwe seizoen besteld moeten worden.

Mede namens het team
Bij voorbaat dank
Gé Wijnands