Run Bike Run Pijnacker

In Den Haag hebt je de 3e dinsdag van september maar in Pijnacker hebben ze de 3e zondag van november. Het hele dorp is die dag in rep en roer. Voor de ene helft is het D-day, na bijna een jaar in trainingskamp moet het gaan gebeuren en oh ja, de andere helft van Pijnacker komt de andere helft  aanmoedigen, Zo hoort het, een mooi evenement, prima organisatie.
Volgende jaar ben ik weer van de partij.
Om de foto’s te bekijken klik u op de foto onder “Laatst toegevoegd album” het album wordt in een viewer geopend en u kunt vervolgens door de foto’s bladeren.
Veel kijkplezier!

KNSB marathon 5 – Haarlem

Het was eindelijk echt winterweer langs de ijsbaan in Haarlem. Attributen als handschoenen zijn dan noodzakelijk om een avond lang door te klikken. Dus na de beloftenwedstrijd bij heren heb ik de camera opgeborgen en mn handen in mn zakken warm gehouden. Over de wedstrijd in de Topdivisie zal nog lang na gepraat worden, dat is één ding wat zeker is.
De volgende keer hopelijk wat meer plaatjes.

KNSB marathon 3 – Heerenveen

Alweer de 3e wedstrijd om de KNSB marathoncup 2022-2023. Strijdtoneel, het schaatswahala in Heerenveen. Bij de beloften dames een enerverend wedstrijd die op het laatste moment toch nog in een eindsprint eindigde.
De wedstrijd bij de Topdivisie dames werd een grote Zaanlander show, een klassiek één, twee, drietje.
De foto’s van de Topdivisie Dames zijn inmiddels aan het album toegevoegd.

De volgende wedstrijd in Den Haag zijn we weer van de partij.

KNSB marathon 1 – Amsterdam

Het is alweer een tijdje geleden, de 1e KNSB marathon in Amsterdam. Door drukte bijna in de vergetelheid geraakt. Alleen foto’s van de beloften dames. Een leuke pot marathonschaatsen kan ook uitdraaien op een massasprint. De winst was voor Eline van Voorden van team Fortune Coffee.
Maar het belangrijkste was toch wel het weerzien met de “marathon-familie”, we mogen er weer bij zijn!